

Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce. Wegański kefir bez dodatku cukru zawiera wyselekcjonowane kultury bakterii, które stymulują wzrost pożytecznej mikrobioty jelitowej i dostarczają naturalnych probiotyków. Precyzyjna fermentacja z udziałem bakterii kwasu mlekowego, probiotyków i drożdży wydobywa z roślin wyjątkowy smak i zapach.
Najwyższa jakość ekologicznych i naturalnych produktów!
Zakupy odbierz osobiście w Gdyni lub kurier dostarczy je jak najszybciej do Ciebie!
Pakujemy przesyłki w surowce z odzysku. Poddasz je łatwo recyklingowi.
Zamówienie możesz zwrócić do 14 dni!
Darmowa przesyłka od 350 zł!
Składniki:
mleczko kokosowe bio (ekstrakt z kokosa* 70%, woda, stabilizatory: guma ksantanowa*, guma guar*), kultury bakterii, drożdże kefirowe. *certyfikowany składnik ekologiczny
Wartości odżywcze w 100g:
kj/kcal 764/185,
tłuszcze 19g
w tym nasycone 17g
węglowodany 1,9g
w tym cukry 1,9g
białko 1,6g
sól 0,05g
Przechowywać w temp. 2-8 °C.
LESS WASTE Głęboko wierzymy, że wybierając ekologiczne alternatywy przyczyniamy się do dbania o naszą planetę. Znajdziecie u nas produkty na wagę do własnych pojemników, by ograniczyć ilość produkowanych śmieci. |
MISJA Roślinnie i bez krzywdy dla innych. Naszym celem jest troska o ludzi, zwierzęta oraz otaczający świat. Drobnymi wyborami czynimy wielką zmianę! |
JAKOŚĆ Kosmetyki, chemia gospodarcza oraz jedzenie sprawdzone przez nas. Chcemy się dzielić tym, co sami lubimy. |
NASZE SKLEPY |
AVOCADO VEGAN: BISTRO / SPOT / PESTKA / SHOP / STORE & MORE / ONLINE / CATERING