

SKŁADNIKI
woda, tamari* (15%) (sos sojowy*: woda, soja* (42%), sól, alkohol*), syrop ryżowy *, suszone algi morskie*, (Himanthalia elongata), sól morska, ocet jabłkowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
WEGAŃSKA ALTERNATYWA SOSU RYBNEGO.
Wegański, słodki sos sojowy z algami morskimi i aromatem sosu rybnego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 222 kJ / 52,3 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 11 g
Białko: 1,5 g
Sól: 4,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ZEROWASTE Głęboko wierzymy, że wybierając ekologiczne alternatywy przyczyniamy się do dbania o naszą planetę. Znajdziecie u nas produkty na wagę do własnych pojemników, by ograniczyć ilość produkowanych śmieci. |
MISJA Roślinnie i bez krzywdy dla innych. Naszym celem jest troska o ludzi, zwierzęta oraz otaczający świat. Drobnymi wyborami czynimy wielką zmianę! |
JAKOŚĆ Kosmetyki, chemia gospodarcza oraz jedzenie sprawdzone przez nas. Chcemy się dzielić tym, co sami lubimy. |
NASZE SKLEPY |
MARKI AVOCADO VEGAN: BISTRO / SPOT / SWEET / SHOP / STORE & MORE / CATERING