

Absolutnie rewolucyjna, z żywymi kulturami bakterii i fermentowanymi nerkowcami. Tłusta, kremowa i pyszna. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie i świetnie nadaje się do smażenia.
SKŁADNIKI:
olej kokosowy, woda, olej rzepakowy, orzechy nerkowca* 12%, lecytyna słonecznikowa, żywe kultury bakterii.
*alergen
Produkt naturalnie bezglutenowy, bez konserwantów.
Może zawierać śladowe ilości orzechów, migdałów lub soi.
Osełkę przechowywać w lodówce. Nie zostawiać w temperaturze pokojowej ponad 2 godziny.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100G:
wartość energetyczna kcal: 650, wartość energetyczna kJ: 2675
tłuszcz: 70 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 47,4 g
węglowodany: 2 g w tym cukry 0,3 g
błonnik 0,8 g
białko: 2,7 g
sól: 0,0 g
ZEROWASTE Głęboko wierzymy, że wybierając ekologiczne alternatywy przyczyniamy się do dbania o naszą planetę. Znajdziecie u nas produkty na wagę do własnych pojemników, by ograniczyć ilość produkowanych śmieci. |
MISJA Roślinnie i bez krzywdy dla innych. Naszym celem jest troska o ludzi, zwierzęta oraz otaczający świat. Drobnymi wyborami czynimy wielką zmianę! |
JAKOŚĆ Kosmetyki, chemia gospodarcza oraz jedzenie sprawdzone przez nas. Chcemy się dzielić tym, co sami lubimy. |
NASZE SKLEPY |
MARKI AVOCADO VEGAN: BISTRO / SPOT / SWEET / SHOP / STORE & MORE / CATERING