Sorry for the inconvenience.
Search again what you are looking for
Search again what you are looking for
Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Z korzenia Konjacu pozyskuje się glukomannan rodzaj błonnika, który wchłania rekordowe ilości wody 200 krotność swojej wagi. Błonnik ten obniża we krwi poziom cholesterolu LDL i glukozy, nasila uczucie sytości, wspomaga trawienie i usuwanie toksyn z ustroju, a przy tym wspomaga korzystną mikroflorę jelita.
LESS WASTE Głęboko wierzymy, że wybierając ekologiczne alternatywy przyczyniamy się do dbania o naszą planetę. Znajdziecie u nas produkty na wagę do własnych pojemników, by ograniczyć ilość produkowanych śmieci. |
MISJA Roślinnie i bez krzywdy dla innych. Naszym celem jest troska o ludzi, zwierzęta oraz otaczający świat. Drobnymi wyborami czynimy wielką zmianę! |
JAKOŚĆ Kosmetyki, chemia gospodarcza oraz jedzenie sprawdzone przez nas. Chcemy się dzielić tym, co sami lubimy. |
NASZE SKLEPY |
AVOCADO VEGAN: BISTRO / SPOT / PESTKA / SHOP / STORE & MORE / ONLINE / CATERING