Aktywne filtry

Kombucha to fermentowany napój z czarnej (lub zielonej) herbaty i cukru, który otrzymuje się w wyniku fermentacji przez symbiotyczną kulturę drożdży (SCOBY) i bakterii kwasu octowego. Dokładne pochodzenie kombuchy jest niejasne, choć prawdopodobnie pochodzi z Chin, gdzie pojawiła się około 220 r. p.n.e. Kolonia bakterii i drożdży jest odpowiedzialna za rozpoczęcie procesu fermentacji po połączeniu z cukrem. Składniki te mają pozytywny wpływ na prawidłowe funkcjonowanie i różnorodność mikrobioty jelitowej. 

Newsletter

Otrzymuj informację o nowościach i wyprzedażach

Avocado Vegan Online

 

LESS WASTE

Głęboko wierzymy, że wybierając ekologiczne alternatywy przyczyniamy się do dbania o naszą planetę. Znajdziecie u nas produkty na wagę do własnych pojemników, by ograniczyć ilość produkowanych śmieci.

MISJA

Roślinnie i bez krzywdy dla innych. Naszym celem jest troska o ludzi, zwierzęta oraz otaczający świat. Drobnymi wyborami czynimy wielką zmianę!

JAKOŚĆ

Kosmetyki, chemia gospodarcza oraz jedzenie sprawdzone przez nas. Chcemy się dzielić tym, co sami lubimy.

NASZE SKLEPY

Avocado Vegan Shop

Avocado Vegan Store & More

 


 

Loga pozostałych marek Avocado

 

AVOCADO VEGAN:  BISTRO / SPOT / PESTKA / SHOP / STORE & MORE / ONLINE / CATERING